Home » ACT online

ACT online

ACT praktijk heeft een uitgebreid online aanbod. Voor alle ACT coaching, therapie en training geldt dat je inzicht in je waarden krijgt en vaardigheden traint waardoor je meer in het nu kan leven, je leert openstellen voor je gevoelens en moeilijke gedachten minder invloed krijgen. Thuis oefenen en stilstaan bij automatische patronen is een essentieel onderdeel van het aanbod. Het aanbod heeft als basis de Acceptance & Commitment Therapy. Lees hier meer over wat ACT therapie inhoudt.

 

Voor alle online begeleiding maak ik gebruik van de app ACT-guide van Gijs Jansen (psycholoog en deler van ACT materiaal) en collega’s. De app bestaat uit oefeningen, filmpjes, persoonlijke ervaringen van Gijs en opdrachten. Het materiaal is speels, toegankelijk en liefdevol.

 

De app heeft nu ook een onderdeel omgaan met de coronacrisis, welke je ontvangt als je je aanmeldt. Bekijk alvast de mooie bijdrage van Gijs over dit onderwerp:

app ACT guide Gijs Jansen ACT online
De liefde heeft nu al gewonnen

De mogelijkheden

1. Online ACT coaching/therapie - individueel

Kan je psychologische begeleiding gebruiken omdat je belemmeringen in je leven ervaart die je in grote mate beperken? Of zoek je een coach om daadwerkelijk keuzes te maken en stappen te zetten? Dan is deze variant met persoonlijke begeleiding wat voor jou.

 

 • Gratis telefonisch kennismakingsgesprek
 • Tijdens de sessies zal ik aansluiten bij wat er op dat moment bij je leeft, daarnaast zorg ik er voor dat tijdens de gehele coaching/therapie de belangrijkste onderdelen van ACT aan bod komen.
 • Leer om te gaan met stress, moeilijke gedachten & gevoelens
 • Leer te leven volgens je waarden
 • Maak gebruik van de app ACT-guide, deze wordt speciaal op jou afgestemd
 • Ontvang aanvullend materiaal van ACT praktijk
 • Je kan kiezen of je via beeldbellen begeleid wil worden of via schriftelijke feedback

 

Aantal sessies: in overleg, rond de 8 sessies.


Frequentie: in overleg, meestal om de week een sessie

 

Prijs pers sessie:

Sessie met app en persoonlijke feedback via beveiligde website: 45 euro (incl. BTW).

Beeldbelsessie met app: 80 euro (incl. BTW).

 

De coaching of therapie wordt door veel aanvullende verzekeringen (gedeeltelijk) vergoed. Er geldt geen verplicht eigen risico en je hebt geen verwijzing nodig. Ook bestaan er andere vergoedingsmogelijkheden (zie prijs).

 

actonline, online ACT coaching

2. Online ACT cursus - groep

Heb je minder begeleiding nodig en wil je kijken hoe je meer ontspannen in het leven kan staan? Wil je samen met een groep op zoek naar zingeving en verbinding?  Start dan met een groep op hetzelfde moment met deze ACT training. Tijdens de training leer je hoe je mindfulness in je dagelijks leven kan integreren. De training is zowel geschikt voor mensen die nog geen ervaring hebben met mindfulness, als voor mensen die hun ervaring willen verdiepen.

 

 • Leer om te gaan met stress
 • Leer effectieve vaardigheden en krijg meer keuzevrijheid
 • Leer te leven volgens je waarden
 • Leer milder te worden voor jezelf
 • Maak gebruik van de app ACT-guide, deze wordt op de groep (4 – 8 deelnemers) afgestemd
 • Deel jouw ervaringen met de andere deelnemers op een forum
 • Ontvang wekelijks aanvullend materiaal en inspiratie van ACT praktijk
 • Communiceer met de trainer

 

Prijs: 145 euro (incl. BTW)

Startdatum: juni 2020

Tijdspanne: 7 weken

 

Wil je al voor de startdatum aan de slag?  Na je aanmelding ontvang je de cursus Omgaan met de coronacrisis en het digitale zelfhulpboek Lichter Leven van Gijs Jansen. Als je wilt kan je daar meteen mee beginnen. Zodra er voldoende deelnemers zijn start de training.

 

online ACT cursus zingeving

3. Gratis cursus ACT, Omgaan met de Coronacrisis

Wil je eerst even kennismaken met de app ACT-guide? Dat kan. ACT praktijk stelt de mini-cursus Omgaan met de Coronacrisis nu gratis beschikbaar. Wees er snel bij, het aantal gratis cursussen is beperkt.

 

ACT cursus stress