Gratis ACT cursus Corona

Deze tijd vraagt wat van je aanpassingsvermogen. Hoe doe je dat? Hoe ga je om met gevoelens van onzekerheid over de toekomst, van verdriet over verlies, of van eenzaamheid en hoe stop je met piekeren?

 

De online cursus Omgaan met Coronacrisis uit de app ACT-guide nodigt je uit om even stil te staan bij wat de crisis jou doet. Ontvang tips hoe je hier zo goed mogelijk mee om kan gaan en sta stil bij wat je kan betekenen in dit verhaal en wat voor jou op dit moment belangrijk is. De cursus is gebaseerd op de Acceptance and Commitment Therapie (ACT). ACT stimuleert je om te komen tot een betekenisvol leven en daarbij staan acceptatie en toewijding centraal. Toewijding aan datgene dat je belangrijk vindt in je leven en acceptatie van je eigen beperkingen en van de lastige gedachten en gevoelens die komen kijken bij het veranderen van je gedrag.

 

Ontvang de online cursus Omgaan met de Coronacrisis gratis en vrijblijvend, door het aanvraagformulier onderaan de pagina in te vullen.

 

Mocht je meer begeleiding nodig hebben, dan ben je uiteraard welkom voor een begeleidingstraject.

 

Omgaan gevolgen van Corona

Heb je Corona gehad en worstel je nog met de gevolgen daarvan? Na Corona, kan het zijn dat je last houdt van klachten zoals vermoeidheid, concentratie problemen, angst en somberheid. ACT praktijk wil graag naast je staan om te kijken hoe je hier zo goed mogelijk mee om kan gaan en hoe je weer kan komen tot een meer ontspannen, vitaal en waardengericht leven. 

 

Meer informatie over revalidatie na Corona vind je hier.

 

ACT cursus, gratis cursus Corona, ACT guide app

©ACT-guide www.act-guide.com 


Aanvragen ACT cursus Omgaan met de Coronacrisis

* Verplicht invulveld.

** Hier kan je het privacystatement training terugvinden, voor de gratis cursus worden zeer beperkt gegevens bewaard.

***Dit zijn de algemene voorwaarden voor deelname aan de cursus.