Home » ACT Utrecht » ACT coaching

ACT coaching Utrecht

Op weg naar zingeving & verbinding

Wil je graag je ontdekken hoe je jouw leven wilt leiden? Wil je je toewijden aan datgene wat belangrijk voor je is? Wil je leren om daarbij beter om te gaan met belemmerende gedachten en gevoelens? Dan is een ACT coachingstraject wellicht wat voor jou.

 

Het coachingstraject

ACT coaching wordt voorafgegaan door een intakegesprek waarin we jouw hulpvraag (deels) in kaart brengen en we kijken of het wederzijds klikt. Het traject bestaat vervolgens uit rond de 6 sessies op locatie in Utrecht. Voor elke sessie nemen we een uur de tijd. Tijdens de sessies doen we vooral veel oefeningen, in plaats van dat we uitgebreid praten over ervaringen uit het verleden. Ik sluit daarbij aan op wat er op dat moment bij je leeft. Tijdens het traject zullen de belangrijkste onderdelen van ACT aan bod komen, kijk hier voor meer informatie over wat ACT is.

 

Je leert:

  • Hoe je je leven het liefst vormgeeft
  • Hoe je je kan toewijden aan een rijk en betekenisvol leven
  • Je open te stellen voor je gevoelens
  • Afstand te nemen van negatieve gedachten
  • Mild te zijn voor jezelf
  • Meer ontspannen in het leven te staan
  • Om te gaan met klachten zoals stress, burn-out, faalangst en keuzestress
  • Minder te oordelen en meer te ervaren

 

Thuis oefenen en stilstaan bij automatische patronen is een essentieel onderdeel van het traject. Daarnaast krijg je toegang tot digitaal materiaal van ACT praktijk en van de app ACT-guide, zoals oefeningen, filmpjes en persoonlijke ervaringen van Gijs Jansen (de maker van de app). Het materiaal is speels, toegankelijk en liefdevol. Het laat zien dat je niet als enige worstelt en ondersteunt je om hier op een luchtige manier mee om te gaan.

 

ACT coaching Utrecht, coaching Utrecht

Praktijkruimte in Utrecht West

ACT Utrecht, burnout coach utrecht, effectieve coaching Utrecht

ACT online

Volg je de coaching liever helemaal online, of is Utrecht niet goed bereikbaar, ACT praktijk heeft diverse online mogelijkheden. Je kan individuele coaching ontvangen via beeldbellen, of je kan individueel of in een groep schriftelijk gecoacht worden. Lees meer over ACT online.