ACT-training vergoeding

Mindfulness trainingen worden al langer vergoed. Nu worden ook ACT-trainingen door ASR (voorheen de Amersfoortse) vergoed. Er wordt maximaal 1 ACT- of mindfulness training per jaar vergoed. Metname de Doorgaan verzekeringen van A.S.R. voor ondernemers zijn interessant, dit is een combinatie van zorgverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering. A.S.R biedt de ondernemer met de Doorgaan verzekering extra ondersteuning om vitaal te blijven en biedt daarvoor o.a. een ACT-training aan. Voor 2023 heb ik de volgende vergoedingen gevonden.

De arbeidsongeschiktheidsverzekering van Avero Achmea zet ook preventieve diensten in om ondernemers fit te houden. Via counseling- en adviesdienst HANDS worden soms een intake en een aantal coachingsessies aangeboden. Ik heb met HANDS samengewerkt en coachingssessies in dit kader aangeboden. 

 

Zorgverzekering particulieren

A.S.R. Extra & Uitgebreid

 

Zorgverzekering ondernemers

A.S.R. Zorg voor ondernemers

A.S.R. Doorgaan basis & Doorgaan start 

A.S.R. Doorgaan Extra & Doorgaan uitgebreid

Vergoeding per kalenderjaar

€ 100

 

 

€ 150

€ 1000

€ 1100

 

Als voorwaarde wordt gesteld dat de trainer is aangesloten bij ACBS BeNe (Association for Contextual Behavioural Science Benelux). Aan die voorwaarde voldoe ik. De vergoedingen kunnen zowel gebruikt worden voor een zakelijk coachingstraject als de individuele online-ACT training die ik aanbied. 

 

Aan bovenstaande kunnen geen rechten worden verleend. Check zelf bij je zorgverzekeraar de vergoeding en de voorwaarden.