Home » Contact

Contact

 

Eltica de Jager Meezenbroek
Psychosociaal therapeut
Groeneweg 81
3531 VC Utrecht

info@actpraktijk.nl

06-28775875

KvK: 76276864

BTW: NL003068856B52

Bank: NL10 ASNB 0777 4109 74

 

ACT praktijk doet er alles aan om bij te dragen aan het vertragen van de Corona besmetting. ACT praktijk volgt de richtlijnen Corona die opgesteld zijn door de branche complementaire zorg. Daarnaast is het mogelijk om op afstand begeleid te worden.

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT vergoedbaar als vergoedbare CAT-therapeut  en bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).

 

De therapie en coaching die ik geef vallen onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/. Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.

 

De trainingen en workshops die ik geef vallen buiten de zorg en daarmee ook buiten de regels en het klachtrecht van GAT.

De praktijk in Utrecht West is goed te bereiken met het OV en met de auto. Parkeren kan o.a. op het parkeerterrein tegenover de praktijk (Haroekoeplein; 1e uur gratis).

 

De praktijk ligt op de 2e verdieping. Laat het even weten mocht traplopen een probleem zijn, dan kunnen we kijken naar een alternatieve locatie.

 

Er is geen wachtruimte bij de praktijk waar je van tevoren kunt plaatsnemen, daarom verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen.


Aanmelding coaching of therapie

Heb je interesse in een (online) individueel therapie of coachingstraject? Meld je dan hieronder aan voor een intakegesprek. Voor therapie en particuliere coaching zijn er kosten verbonden aan het gesprek, voor zakelijke coaching niet, zie: mijn tarieven

 

Heb je interesse in de online ACT groepstraining? Meld je dan hier aan.

De individuele online ACT training, kan je hier aanschaffen.

 

* verplicht invulveld

** In het privacy-statement is te vinden dat je gegevens worden bewaard om te voldoen aan de dossierplicht opgelegd door de WBGO, voor het uitvoeren van de behandeling en voor administratieve doeleinden. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt, tenzij dit wettelijk verplicht is. Mocht je niet verder gaan na het kennismakingsgesprek dan worden je gegevens verwijderd.

***De volgende algemene voorwaarden gelden voor coaching en therapie van ACT praktijk.