Contact

 

Eltica de Jager Meezenbroek
Psychosociaal therapeut

Groeneweg 81
3531 VC Utrecht

info@actpraktijk.nl

06-28775875

KvK: 76276864

BTW: NL003068856B52

Bank: NL10 ASNB 0777 4109 74

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NFG en bij de koepelvereniging RBCZ. Daarnaast ben ik aangesloten bij ACBS BeNe (Association for Contextual Behavioural Science Benelux). Deze beroepsvereniging is in ACT gespecialiseerd. 

 

De therapie en coaching die ik geef vallen onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht van CAMCoop. Voor meer informatie over de klachtenregeling zie: https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html. Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.

 

De trainingen en workshops die ik geef vallen buiten de zorg en daarmee ook buiten de regels en het klachtrecht van CAMCoop.

De praktijk in Utrecht West aan de rand van Lombok is goed te bereiken ook met het OV en de auto. Parkeren kan o.a. op het parkeerterrein tegenover de praktijk (Haroekoeplein; 1e uur gratis). Let op: in 2023 zijn er werkzaamheden aan de Kanaalstraat.

 

De praktijk ligt op de 2e verdieping. Laat het even weten mocht traplopen een probleem zijn, dan kunnen we kijken naar een alternatieve locatie.

 

Er is geen wachtruimte bij de praktijk waar je van tevoren kunt plaatsnemen, daarom verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen.

 

Beroepsverenigingen


Aanmelding coaching of therapie

Heb je interesse in een individueel therapie of coachingstraject in Utrecht West of online?*

Meld je dan hieronder aan voor een intakegesprek. Je kan direct zelf een afspraak in de online agenda inboeken.

 

 

Voor therapie en particuliere coaching zijn er kosten verbonden aan het intakegesprek, voor zakelijke coaching niet, zie mijn tarieven en zie ook de vergoedingsmogelijkheden vanuit de zorgverzekering. Bij ACT praktijk kan je direct terecht.

 

* In het privacy-statement is te vinden dat je gegevens worden bewaard om te voldoen aan de dossierplicht opgelegd door de WBGO, voor het uitvoeren van de behandeling en voor administratieve doeleinden. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt, tenzij dit wettelijk verplicht is. Mocht je niet verder gaan na het kennismakingsgesprek dan worden je gegevens verwijderd. De volgende algemene voorwaarden gelden voor coaching en therapie van ACT praktijk.


Aanmelding Individuele online ACT training

De individuele online training, kan je hier aanschaffen.