ACT training online – individueel

Wil je kijken hoe je meer ontspannen in het leven kan staan en beter kan omgaan met negatieve gedachten en gevoelens? Wil je ontdekken hoe je je leven het liefst wilt leiden en je daaraan toewijden? Wil je in je eigen tempo ACT (Acceptance and Commitment Therapy) eigen maken? Kies dan voor deze voordelige, maar diepgaande ACT training. Wil je meer weten over ACT? Lees dan hier verder.

 

De ACT training

Tijdens deze training leer je om de verschillende thema’s van ACT je eigen te maken. Je staat stil bij automatische patronen en traint vaardigheden om daar los van te komen. Je staat stil bij hoe je in je leven wilt komen te staan en krijgt tools om stapjes te zetten richting een ontspannen en betrokken leven. De training bestaat uit de volgende 7 modules:

ACT online training, online ACT goedkoop, cursus ACT

 

Het is aan te raden om minstens één week met één thema bezig te zijn, zodat je genoeg tijd hebt om je een thema eigen te maken. Je krijgt een half jaar toegang tot het materiaal.

 

Je leert:

  • Meer ontspannen in het leven te staan
  • Om te gaan met vastzittende gedragingen
  • Je open te stellen voor je gevoelens
  • Afstand te nemen van negatieve gedachten
  • Mild te zijn voor jezelf
  • Minder te oordelen en meer te ervaren
  • Mindfulness in het dagelijks leven toe te passen
  • Hoe je je leven het liefst vormgeeft
  • Hoe je je kan toewijden aan een rijk en betekenisvol leven

 

Online materiaal

Je krijgt toegang tot digitaal materiaal van ACT praktijk en van de app ACT-guide, zoals oefeningen, filmpjes, reflectie-opdrachten en persoonlijke ervaringen van Gijs Jansen (de maker van de ACT-guide). Het materiaal is speels, toegankelijk en liefdevol. Het laat zien dat je niet als enige worstelt en ondersteunt je om hier op een luchtige manier mee om te gaan.

 

Oefeningen

Tijdens de training krijg je veel oefeningen aangeboden. Hierdoor train je effectieve vaardigheden en leer je nieuw gedrag aan. 

Lees meer »

Animaties en filmpjes

De thema's worden verhelderd doormiddel van animaties en filmpjes van Gijs Jansen en collega's. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van filmpjes die op Youtube beschikbaar zijn, zoals animaties van Russ Harris.

Lees meer »

Inspirerende teksten

Elk mens worstelt met ongemak, angst, pijn en belemmerende gedachten. En een ieder zoekt daar zijn weg in. Gijs Jansen kan hier heel mooi over schrijven. 

Lees meer »

Reflectie-opdrachten

Naast oefeningen doe je in de training reflectie-opdrachten. Doormiddel van deze opdrachten word je je bewust van automatische patronen en van datgene dat je belangrijk vindt. Op deze manier krijg je meer keuze vrijheid om je leven te leiden zoals je graag wil.

Lees meer »

Praktische informatie

Prijs: 40 euro (incl. 21 % BTW)

Startdatum: per direct

Tijdspanne: 7-14 weken (half jaar toegankelijk)

 

Loop je ergens tegenaan, of denk je dat je een bepaald thema verder wilt uitdiepen, dan kan je aanvullend altijd een afspraak maken voor een (beeldbel) sessie. Ook is e-mailcontact mogelijk.  Ik zal je dan een aantal vragen stellen en reageer vervolgens op jouw antwoord.

 

Een (online) sessie van een uur kost 95 euro (inclusief 21 % BTW).

E-mailcontact kost 60 euro (inclusief 21 % BTW). 

Bij een afname van 3 of meer sessies, of e-mailcontacten, is de online training gratis en krijg je dus 40 euro korting. 

 

Vergoeding

A.S.R. heeft diverse aanvullende verzekeringen die de ACT online training vergoeden. Voor 2023 varieert het maximaal vergoedde bedrag tussen de 100 en 1100 euro. Voorwaarde is dat de trainer bij ACBS BeNe is aangesloten, aan die voorwaarde voldoe ik. Zie op de website van asr bij vergoedingen voor Mindfulness

 

 

Voordelige ACT training

online ACT training - individueel

€ 40,00
Voordelige ACT training

online ACT training - individueel

€ 40,00

Wil je kijken hoe je meer ontspannen in het leven kan staan en beter kan omgaan met negatieve gedachten en gevoelens? Wil je ontdekken hoe je je leven het liefst wilt leiden en je daaraan toewijden? Wil je in je eigen tempo ACT (Acceptance and Commitment Therapy) eigen maken? Kies dan voor deze voordelige, maar diepgaande ACT training.