Home » Ervaringen

Ervaringen ACT therapie, ACT coaching & ACT training

 

"Ik heb heel veel aan de ACT therapie gehad. Ik kan veel beter omgaan met rijangst, doordat ik weet dat ik zelf aan het stuur zit en niet mijn angst en weet waarom het autorijden belangrijk voor me is. Ook heb ik veel meer plezier in mijn werk gekregen. Ik deel makkelijker waar ik mee zit en pak dingen op die ik lastig vind, maar die ik eigenlijk wel graag wil doen. De angsten zijn er nog wel, maar ze beheersen mijn leven niet meer. Binnenkort ga ik op mijn eerste vakantie naar het buitenland sinds tijden."

Sander, mei 2021, ACT therapie

 

"Ik heb de begeleiding van Eltica als zeer prettig ervaren. In 8 sessies heeft Eltica mij kennis laten maken met ACT en hoe ik dit in het dagelijks leven kan toepassen. Ik waardeer de persoonlijke benadering van Eltica en haar gestructureerde aanpak. In de afgelopen maanden heb ik met name geleerd om meer aandacht te hebben voor mijn waarden (en hier naar te handelen) en het leven wat luchtiger te benaderen. Bedankt Eltica!"

Frank, maart 2021, ACT therapie

"Tijdens therapie heb ik uitstekende begeleiding gekregen van Eltica. Er werd goed naar mij geluisterd met een aandachtige blik en luisterend oor tijdens de sessies. Ik heb erg goede ervaring met alle sessies omdat ik snel op mijn gemak was bij Eltica. Dit komt denk ik door de ontspannen en gemoedelijke sfeer die er speelde. Kort samengevat heb ik een fijn en vlot leerproces achter de rug met een fijne begeleiding van Eltica."

Toby, december 2020, ACT therapie

"Dank voor je begeleiding Eltica, ik heb je ervaren als een warm, mooi mens met fijne en nuttige feedback op mijn schrijfsels. Ik wens je toe dat je meer cliënten zo mag begeleiden, en dat wens ik die cliënten ook toe, dat jij ze mag begeleiden. ;) Dank, ik vond het fijn met je samen te werken, je hebt me de basis van ACT op een echt toffe manier bijgebracht. Ik vind het heerlijk hoe ACT concrete handvaten geeft, waardoor ik veel beter met mijn emoties en gedachten omga en het veel beter met me gaat."

Marije, november 2020, online individuele ACT training

 

"Ik had al goede ervaringen met mindfullness trainingen om af en toe de waan van de dag los te laten. ACT is daarop een zinvolle aanvulling gebleken met meer focus op wat voor mij waardevol is. Eltica is daarbij een toegewijde coach die goed aanvoelt wanneer ruimte te geven en wanneer bij te sturen!"

Eric, augustus 2020, ACT coaching