Ervaringen ACT therapie, ACT coaching & ACT training

 

"Het was een leerzaam traject met Eltica. Ik leerde de kennis die ik had over ACT in de praktijk toe te passen, zowel tijdens de sessie samen als zelfstandig via de site en de app. Een mooi begin van een bewustere geest!"

Annemarie, september 2022, ACT therapie

"Begin dit jaar heb ik een kort ACT traject gevolgd bij Eltica. Haar manier van werken heb ik ervaren als veilig en prettig. Ik heb door het gebruik van de ACT technieken inzicht gekregen in gedrag en waarden en kan met het geleerde volgende stappen zetten. Ik kan Eltica zeker aanbevelen! "

Roelie, juni 2022, ACT coaching

 

"De ACT therapie heeft me geholpen om te ervaren hoe ik mezelf meer kan accepteren, meer contact met mezelf kan krijgen en meer ontspannen kan zijn. De oefeningen, artikelen en de filmpjes zijn inspirerend en effectief geweest.

Je was voor mij een rustige, doortastende begeleider die onverwachte vragen stelde en effectieve adviezen heeft gegeven. Dank je wel!"

Juliette, mei 2022, ACT therapie

"Eltica heeft mij middels haar ACT coaching door een moeilijke periode geholpen. Al na een paar sessies heb ik echte veranderingen in mijn denken en handelen kunnen voelen, doordat haar input echte eye-openers waren. De coaching heeft echt een verschil gemaakt! Hartelijk bedankt ervoor!"

Meike, februari 2022, ACT coaching

"Eltica's werkwijze is meelevend en doortastend. Ze heeft veel kennis van zaken en Eltica heeft allerlei creatieve ideeën en oplossingen. Het traject leek een op maat gemaakt traject en sloot precies aan wat ik nodig had voor mijn herstel van een burn-out met bijbehorende depressieve klachten en angsten. Het contact was vriendelijk en heb ik als erg prettig ervaren."

Irene, december 2021, ACT therapie

"Ik heb heel veel aan de ACT therapie gehad. Ik kan veel beter omgaan met rijangst, doordat ik weet dat ik zelf aan het stuur zit en niet mijn angst en weet waarom het autorijden belangrijk voor me is. Ook heb ik veel meer plezier in mijn werk gekregen. Ik deel makkelijker waar ik mee zit en pak dingen op die ik lastig vind, maar die ik eigenlijk wel graag wil doen. De angsten zijn er nog wel, maar ze beheersen mijn leven niet meer. Binnenkort ga ik op mijn eerste vakantie naar het buitenland sinds tijden."

Sander, mei 2021, ACT therapie

 

"Ik heb de begeleiding van Eltica als zeer prettig ervaren. In 8 sessies heeft Eltica mij kennis laten maken met ACT en hoe ik dit in het dagelijks leven kan toepassen. Ik waardeer de persoonlijke benadering van Eltica en haar gestructureerde aanpak. In de afgelopen maanden heb ik met name geleerd om meer aandacht te hebben voor mijn waarden (en hier naar te handelen) en het leven wat luchtiger te benaderen. Bedankt Eltica!"

Frank, maart 2021, ACT therapie

 

"Heel erg bedankt voor je steun in deze lastige tijd, je hebt me waardevolle dingen laten zien. Het voornaamste wat ik meeneem, is wegstappen van vermijding en controle en alles wat ik ervaar helemaal toelaten, alles mag er zijn. Ik draag bewust uit, zoals ik wil zijn en daardoor wordt zelfcompassie ook makkelijker. De komende tijd ga ik door met uitrusten, opbouwen en meer genieten van het leven."

Yvonne, januari 2021, online individuele ACT training met schriftelijke begeleiding

"Tijdens therapie heb ik uitstekende begeleiding gekregen van Eltica. Er werd goed naar mij geluisterd met een aandachtige blik en luisterend oor tijdens de sessies. Ik heb erg goede ervaring met alle sessies omdat ik snel op mijn gemak was bij Eltica. Dit komt denk ik door de ontspannen en gemoedelijke sfeer die er speelde. Kort samengevat heb ik een fijn en vlot leerproces achter de rug met een fijne begeleiding van Eltica."

Toby, december 2020, ACT therapie

"Dank voor je begeleiding Eltica, ik heb je ervaren als een warm, mooi mens met fijne en nuttige feedback op mijn schrijfsels. Ik wens je toe dat je meer cliënten zo mag begeleiden, en dat wens ik die cliënten ook toe, dat jij ze mag begeleiden. ;) Dank, ik vond het fijn met je samen te werken, je hebt me de basis van ACT op een echt toffe manier bijgebracht. Ik vind het heerlijk hoe ACT concrete handvaten geeft, waardoor ik veel beter met mijn emoties en gedachten omga en het veel beter met me gaat."

Marije, november 2020, online individuele ACT training met schriftelijke begeleiding

 

"Ik had al goede ervaringen met mindfullness trainingen om af en toe de waan van de dag los te laten. ACT is daarop een zinvolle aanvulling gebleken met meer focus op wat voor mij waardevol is. Eltica is daarbij een toegewijde coach die goed aanvoelt wanneer ruimte te geven en wanneer bij te sturen!"

Eric, augustus 2020, ACT coaching