Home » Ervaringen

Ervaringen met ACT praktijk

 

"Tijdens therapie heb ik uitstekende begeleiding gekregen van Eltica. Er werd goed naar mij geluisterd met een aandachtige blik en luisterend oor tijdens de sessies. Ik heb erg goede ervaring met alle sessies omdat ik snel op mijn gemak was bij Eltica. Dit komt denk ik door de ontspannen en gemoedelijke sfeer die er speelde. Kort samengevat heb ik een fijn en vlot leerproces achter de rug met een fijne begeleiding van Eltica."

Toby, december 2020, ACT therapie

"Dank voor je begeleiding Eltica, ik heb je ervaren als een warm, mooi mens met fijne en nuttige feedback op mijn schrijfsels. Ik wens je toe dat je meer cliënten zo mag begeleiden, en dat wens ik die cliënten ook toe, dat jij ze mag begeleiden. ;) Dank, ik vond het fijn met je samen te werken, je hebt me de basis van ACT op een echt toffe manier bijgebracht. Ik vind het heerlijk hoe ACT concrete handvaten geeft, waardoor ik veel beter met mijn emoties en gedachten omga en het veel beter met mezelf gaat."

Marije, november 2020, online individuele ACT training

 

"Ik had al goede ervaringen met mindfullness trainingen om af en toe de waan van de dag los te laten. ACT is daarop een zinvolle aanvulling gebleken met meer focus op wat voor mij waardevol is. Eltica is daarbij een toegewijde coach die goed aanvoelt wanneer ruimte te geven en wanneer bij te sturen!"

Eric, augustus 2020, ACT coaching