ACT voor studenten

Verbinding en zingeving

De studietijd is normaal een tijd waarin je je persoonlijk ontwikkelt, je identiteit vormt, vrienden maakt, nieuwe ervaringen opdoet, ontdekt wat je belangrijk vind in het leven en je je daarvoor inzet. Kortom een tijd waarin je op zoek gaat naar verbinding en zingeving.

 

Coronacrisis

Doordat tijdens de coronacrisis fysieke nabijheid en het opdoen van nieuwe ervaringen veel beperkter mogelijk is en ook het leerklimaat niet optimaal is, wordt het veel lastiger om verbinding te ervaren, om te ontdekken, geïnspireerd te worden en betekenis te vinden. Daar bovenop komt de onzekerheid die de crisis met zich meebrengt met betrekking tot het verloop van de studie, het vinden van een stage, of van werk na afloop van de studie. Kortom, studenten hebben het op dit moment niet makkelijk.

ACT student Utrecht

Steun

Voor mij persoonlijk was de studietijd een heel bijzondere periode en ik gun dat de studenten van nu ook. Ik wil er graag zijn voor studenten en naast hen staan in hun weg naar identiteit, zelfacceptatie, bewustwording, verbinding en zingeving.

 

Wil je graag ontdekken hoe je jouw leven wilt leiden? Wil je je toewijden aan datgene wat belangrijk voor je is? Wil je leren om daarbij beter om te gaan met belemmerende gedachten en gevoelens? Of misschien klinkt dat allemaal nu nog erg ver weg en voel je je nu vooral eenzaam, onzeker, somber, gestrest of angstig. En wil je kijken hoe je daar beter mee om kan gaan. Je bent welkom bij ACT praktijk!

ACT studenten Utrecht, ACT therapie student

Aanbod

Mijn aanbod heeft als basis de Acceptance & Commitment Therapy. Dat is een relatief nieuwe gedragstherapie waarmee goede resultaten worden behaald in het omgaan met angststoornissen, depressie, verslaving en somatische gezondheidsproblemen. Ook voor coaching is ACT zeer geschikt. Lees hier meer over ACT.

 

ACT praktijk biedt therapie, coaching en training aan op basis van ACT. Het is mogelijk om op locatie in Utrecht langs te komen, of om online begeleiding te volgen.

 

De kern van Acceptance and Commitment Therapie volgens Dr. Russ Harris.

Aanbieding

Voor mij is het belangrijk dat mijn aanbod toegankelijk is voor iedereen, ook als je financieel niet zo ruim zit. Voor studenten hanteer ik daarom aangepaste tarieven. Vul bij je aanmelding in dat je student bent en gebruik wilt maken van de korting, dan bereken ik onderstaande tarieven.

 

 

  • Intakegesprek (vaak ruim 1 uur) in Utrecht/online: 60 euro - 5 euro korting = 50 euro 
  • Sessie (1 uur) in Utrecht plus online materiaal van ACT praktijk en app ACT-guide: 95 euro – 10 euro korting = 85 euro 
  • Beeldbelsessie (1 uur) plus online materiaal van ACT praktijk en app ACT-guide: 95 euro euro – 10 euro korting = 85 euro 
  • E-mailcontact via beveiligde website plus online materiaal van ACT praktijk en app ACT-guide: 60 euro euro – 5 euro korting = 55 euro 

Bedragen zijn inclusief 21% BTW

 

De begeleiding wordt door veel aanvullende verzekeringen (gedeeltelijk) vergoed. Er geldt geen verplicht eigen risico en je hebt geen verwijzing nodig.

 

Daarnaast bied ik een 14 weken durende online ACT groepstraining aan voor €135 (incl. 10 euro korting, incl. BTW). Dit is inclusief op de groep afgestemd online materiaal (wekelijks nieuwe filmpjes, inspirerende teksten & oefeningen) en een forum waarop je met andere deelnemers en de trainer kan communiceren. Meer informatie over de training vind je hier.

 

Mochten er voldoende aanmeldingen van studenten zijn voor de groep, dan zal ik een groep samenstellen met exclusief studenten. Mocht je ideeën hebben hoe ik de training onder de aandacht kan brengen van studenten, dan hoor ik het graag! 

 

Tenslotte, kan je meedoen aan de online ACT training – individueel (35 euro).

 

therapie studentenkorting
persoonlijke ontwikkeling studenten ACT