ACT voor studenten

Verbinding en zingeving

De studietijd is een tijd waarin je je persoonlijk ontwikkelt, je identiteit vormt, vrienden maakt, nieuwe ervaringen opdoet, ontdekt wat je belangrijk vind in het leven en je je daarvoor inzet. Kortom een tijd waarin je op zoek gaat naar verbinding en zingeving.

 

Onzekerheid

Het is een bijzondere, maar ook heel spannende periode. Voor niet iedereen is het even makkelijk om nieuwe vrienden te maken, zichzelf te laten zien, om keuzes te maken, om te gaan met prestatiedruk of met de onzekerheid over het verloop van de studie, het vinden van een stage, of van werk na afloop van de studie. Ook hebben sommige studenten last van Fear of Missing out.

psycholoog Utrecht studenten, ACT student Utrecht

Steun

Voor mij persoonlijk was de studietijd een heel bijzondere periode en ik gun dat de studenten van nu ook. Ik wil er graag zijn voor studenten en naast hen staan in hun weg naar identiteit, zelfacceptatie, bewustwording, verbinding en zingeving.

 

Wil je graag ontdekken hoe je jouw leven wilt leiden? Wil je je toewijden aan datgene wat belangrijk voor je is? Wil je leren om daarbij beter om te gaan met belemmerende gedachten en gevoelens?

 

Of misschien klinkt dat allemaal nu nog erg ver weg en voel je je nu vooral eenzaam, onzeker, somber, gestrest of angstig. En wil je kijken hoe je daar beter mee om kan gaan?

 

Je bent welkom bij ACT praktijk!

 

 

ACT studenten Utrecht, ACT therapie student

Psycholoog Utrecht studenten

Mijn begeleidingsaanbod voor studenten heeft als basis de Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Dat is een relatief nieuwe gedragstherapie waarmee goede resultaten worden behaald in het omgaan met angststoornissen, depressie, verslaving en somatische gezondheidsproblemen. Ook voor coaching is ACT zeer geschikt. Lees hier meer over ACT.

 

ACT sluit zeer goed aan bij studenten, vanwege het praktische en coachende en tegelijkertijd diepgaande karakter. Tijdens de begeleiding leer je vaardigheden om met pijnlijke gedachten en gevoelens om te gaan. Iets waar je je leven lang nog profijt van kan hebben. Bovendien word je je bewust van wat je belangrijk vindt en leer je hoe je daaraan kan toewijden, iets wat essentieel is in deze periode.

 

ACT praktijk biedt therapie en coaching aan op basis van ACT. Het is mogelijk om op locatie in Utrecht langs te komen, of om online begeleiding te volgen.

De kern van Acceptance and Commitment Therapie volgens Dr. Russ Harris.

 

 

 

 

Wil je in je eigen tempo ACT eigen maken? Kies dan voor de voordelige, maar diepgaande online ACT training – individueel.

 

Ervaringen

Cliënten ervaren mij als een open en betrokken therapeut en voelen zich snel op hun gemak bij mij.

 

"Eltica heeft mij middels haar ACT coaching door een moeilijke periode geholpen. Al na een paar sessies heb ik echte veranderingen in mijn denken en handelen kunnen voelen, doordat haar input echte eye-openers waren. De coaching heeft echt een verschil gemaakt! Hartelijk bedankt ervoor!"

 

Lees meer over de ervaringen met ACT therapie en ACT coaching.

Psycholoog Utrecht studenten, ACT training student

De online ACT training aan de hand van 7 thema's.

Aanbieding

Voor mij is het belangrijk dat mijn aanbod toegankelijk is voor iedereen, ook als je financieel niet zo ruim zit. Voor studenten hanteer ik daarom aangepaste tarieven. Vul bij je aanmelding in dat je student bent en gebruik wilt maken van de korting, dan bereken ik onderstaande tarieven.

 

 

  • Intakegesprek (vaak ruim 1 uur) in Utrecht/online: 60 euro - 5 euro korting = 55 euro 
  • Sessie (1 uur) in Utrecht plus online materiaal van ACT praktijk en app ACT-guide: 95 euro – 10 euro korting = 85 euro 
  • Beeldbelsessie (1 uur) plus online materiaal van ACT praktijk en app ACT-guide: 95 euro euro – 10 euro korting = 85 euro 
  • E-mailcontact via beveiligde website plus online materiaal van ACT praktijk en app ACT-guide: 60 euro euro – 5 euro korting = 55 euro 

Bedragen zijn vrijgesteld van BTW.

 

De begeleiding wordt door veel aanvullende verzekeringen (gedeeltelijk) vergoed. Er geldt geen verplicht eigen risico en je hebt geen verwijzing nodig.

 

De voordelige online ACT training - individueel kost 40 euro.