Online coaching

Op weg naar zingeving & verbinding

Wil je graag je ontdekken hoe je jouw leven wilt leiden? Wil je je toewijden aan datgene wat belangrijk voor je is? Wil je leren om daarbij beter om te gaan met belemmerende gedachten en gevoelens? Dan is een ACT coachingstraject wellicht wat voor jou.

 

Het online coachingstraject

De online coaching wordt voorafgegaan door een intakegesprek waarin we jouw hulpvraag (deels) in kaart brengen en we kijken of het wederzijds klikt. Het traject bestaat vervolgens uit rond de 6 online sessies. Je wordt daarbij via beeldbellen begeleid (eventueel is gewoon bellen ook mogelijk). 

 

We doen vooral veel oefeningen, in plaats van dat we uitgebreid praten over ervaringen uit het verleden. Ik sluit daarbij aan op wat er op dat moment bij je leeft. Tijdens het traject zullen de belangrijkste onderdelen van ACT aan bod komen, kijk hier voor meer informatie over ACT (acceptance & commitment Therapy).

 

Thuis oefenen en stilstaan bij automatische patronen een essentieel onderdeel van het traject. Daarnaast krijg je toegang tot digitaal materiaal van ACT praktijk en van de app ACT-guide, zoals oefeningen, filmpjes en persoonlijke ervaringen van Gijs Jansen (de maker van de app). Het materiaal is speels, toegankelijk en liefdevol.

 

Je leert:

  • Hoe je je leven het liefst vormgeeft
  • Hoe je je kan toewijden aan een rijk en betekenisvol leven
  • Je open te stellen voor je gevoelens
  • Afstand te nemen van negatieve gedachten
  • Mild te zijn voor jezelf
  • Ontspannener in het leven te staan
  • Minder te oordelen en meer te ervaren

 

online coach, online coaching Nederland
ACT coaching online, e-coaching ACT, ACT-guide

Online coach

Ik ben online coach Eltica. Ik sta graag naast je en stel me daarbij open, nieuwsgierig en betrokken op. Ook online is het mogelijk om toegankelijke, diepgaande en effectieve begeleiding te bieden. Mensen ervaren mij als betrokken en voelen zich snel op hun gemak bij mij.

 

Praktische informatie online coaching

Aantal sessies: in overleg, rond de 6 sessies.


Frequentie: in overleg, meestal om de week een sessie

 

Prijs pers sessie:

Sessie (rond 1 uur) plus de app ACT-guide: 108,90 euro (incl. BTW).

 

De online coaching wordt door een aantal aanvullende verzekeringen (gedeeltelijk) vergoed. Er geldt geen verplicht eigen risico en je hebt geen verwijzing nodig. Ook bestaan er andere vergoedingsmogelijkheden (zie prijs).

 

online coach, online coaching

Online coach Eltica