Home » Prijs

Prijs

ACT coaching of therapie - individueel

Voor (online) coaching- of therapie kan jezelf bepalen van hoeveel sessies je gebruik wilt maken. Om te oefenen met alle aspecten van ACT is aan te raden om tenminste 6 sessies te volgen. Je start met een gratis vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek.

 

Je kan vervolgens kiezen tussen de volgende opties:

Sessie (1 uur) in Utrecht plus online materiaal van ACT praktijk en app ACT-guide: 80 euro (incl. BTW).

Beeldbelsessie (1 uur) plus online materiaal van ACT praktijk en app ACT-guide: 80 euro (incl. BTW).

E-mailcontact via beveiligde website plus online materiaal van ACT praktijk en app ACT-guide: 45 euro (incl. BTW).

 

De begeleiding wordt door veel aanvullende verzekeringen (gedeeltelijk) vergoed. Er geldt geen verplicht eigen risico en je hebt geen verwijzing nodig.

 

Wie een onderneming heeft kan coachingsgesprekken, met een zakelijk belang, opvoeren als bedrijfskosten. De begeleiding die ik bied wordt soms door de werkgever vergoed in het kader van stresspreventie, persoonlijkheidsontwikkeling of re-integratie. Als particulier kun je de kosten aftrekken van de belasting. Het gaat dan om kosten die de fiscus beschouwt als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’.*

 

Mocht je financieel niet zo ruim zitten, neem gerust contact op om te overleggen over de prijs. Het uitgangspunt is dat iedereen, ongeacht het inkomen recht heeft op goede psychologische hulp.

 

*Aan deze informatie kunnen geen rechten worden verleend. Informeer bij de belastingdienst naar de voorwaarden.

 

Online training ACT - groep

De kosten voor de 14 weken durende online ACT groepstraining zijn €145 (incl. BTW). Dit is inclusief op de groep afgestemd online materiaal (wekelijks nieuwe filmpjes, inspirerende teksten & oefeningen) en een forum waarop je met andere deelnemers en de trainer kan communiceren.