Home » ACT online » Online ACT training - individueel

Online ACT training – individueel

Wil je kijken hoe je meer ontspannen in het leven kan staan en beter kan omgaan met negatieve gedachten en gevoelens? Wil je ontdekken hoe je je leven het liefst wilt leiden en je daaraan toewijden? Wil je in je eigen tempo ACT (Acceptance and Commitment Therapy) eigen maken? Kies dan voor deze voordelige, maar diepgaande ACT training. Wil je meer weten over ACT? Lees dan hier verder.

 

De ACT training

Tijdens deze training leer je om de verschillende thema’s van ACT je eigen te maken. Je staat stil bij automatische patronen en traint vaardigheden om daar los van te komen. Je staat stil bij hoe je in je leven wilt komen te staan en krijgt tools om stapjes te zetten richting een ontspannen en betrokken leven. De training bestaat uit de volgende 7 modules:

online ACT goedkoop, cursus ACT zelfontwikkeling

 

Het is aan te raden om minstens één week met één thema bezig te zijn, zodat je genoeg tijd hebt om je een thema eigen te maken. Je krijgt een half jaar toegang tot het materiaal.

 

Je leert:

  • Meer ontspannen in het leven te staan
  • Om te gaan met vastzittende gedragingen
  • Je open te stellen voor je gevoelens
  • Afstand te nemen van negatieve gedachten
  • Mild te zijn voor jezelf
  • Minder te oordelen en meer te ervaren
  • Mindfulness in het dagelijks leven toe te passen
  • Hoe je je leven het liefst vormgeeft
  • Hoe je je kan toewijden aan een rijk en betekenisvol leven

 

Online materiaal

Je krijgt toegang tot digitaal materiaal van ACT praktijk en van de app ACT-guide, zoals oefeningen, filmpjes, reflectie-opdrachten en persoonlijke ervaringen van Gijs Jansen (de maker van de ACT-guide). Het materiaal is speels, toegankelijk en liefdevol. Het laat zien dat je niet als enige worstelt en ondersteunt je om hier op een luchtige manier mee om te gaan.

 

Praktische informatie

Prijs: 35 euro (incl. BTW)

Startdatum: per direct

Tijdspanne: 7-14 weken (half jaar toegankelijk)

 

Loop je ergens tegenaan, of denk je dat je een bepaald thema verder wilt uitdiepen, dan kan je aanvullend altijd een afspraak maken voor een (beeldbel) sessie. Ook is e-mailcontact mogelijk.  Ik zal je dan een aantal vragen stellen en reageer vervolgens op jouw antwoord.

 

Een (online) sessie van een uur kost 85 euro (inclusief BTW).

E-mailcontact kost 50 euro (inclusief BTW). 

Bij een afname van 3 of meer sessies, of e-mailcontacten, is de online training gratis en krijg je dus 35 euro korting. 

 

online ACT training - individueel

€ 35,00

online ACT training - individueel

€ 35,00

Wil je kijken hoe je meer ontspannen in het leven kan staan en beter kan omgaan met negatieve gedachten en gevoelens? Wil je ontdekken hoe je je leven het liefst wilt leiden en je daaraan toewijden? Wil je in je eigen tempo ACT (Acceptance and Commitment Therapy) eigen maken? Kies dan voor deze voordelige, maar diepgaande ACT training.