Psychologenpraktijk West Utrecht

Zonder wachtlijst

Bij ACT praktijk, psychologen praktijk Utrecht kun je direct terecht voor deskundige psychologische behandeling bij o.a. omgaan met stress, burn-out, depressie, angst, onzekerheid, verlies, beperkende gedragspatronen, identiteitsvragen, of een chronische of levensbedreigende ziekte en ook bij persoonlijke ontwikkeling en zingeving. Benieuwd naar welke doelgroepen ik psychologische begeleiding bied? Kijk dan hier.

 

Geen verwijsbrief

Er is geen diagnose of verwijsbrief nodig. De kosten van de therapie gaan niet ten goede van je eigen risico. Vaak is vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk.

 

Psychosociaal therapeut

Psychosociaal therapeut Eltica is gespecialiseerd in ACT (Acceptance & Commitment Therapy). Ze biedt toegankelijke, diepgaande en effectieve begeleiding. Rond de 6 sessies is vaak voldoende om beter om te gaan met psychische klachten en om veerkrachtiger in het leven te staan. Eltica is aangesloten bij de beroepsvereniging NFG en CAT vergoedbaar en bij koepelvereniging RBCZ als psychosociaal therapeut en bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).

 

Meer informatie

Wil je meer weten over de therapie? Lees hier verder.

Of over ACT? Lees hier meer over deze methode.

 

 

psycholoog Utrecht West, psychologenpraktijk Utrecht
psychologen praktijk Utrecht, Psycholoog Utrecht west,  psychosociaal therapeut

Eltica, psychosociaal therapeut Utrecht

 

Psychologenpraktijk West Utrecht, psychologische behandeling Utrecht

psychologenpraktijk West Utrecht